Hulp van Karregat Schilderwerken in Beverwijk

Bent u in de regio Beverwijk op zoek naar een vakkundig schildersbedrijf? Zoek dan niet verder maar neem contact op met de schilder van Karregat Schilderwerken. Wij zijn gespecialiseerd in binnen- en buitenschilderwerk in alle vormen. U kunt bijvoorbeeld bij ons aankloppen voor spuitwerk in een nieuwbouwhuis, het aanbrengen van een nieuwe kleur op de muur in uw woonkamer, het schilderen van uw kozijnen en deuren en het repareren van houtrot. Wilt u meer weten over onze diensten? Neem dan contact met ons op en maak direct een afspraak.

Offerte

Uw totaalpartner op het gebied van schilderwerken in Beverwijk

Karregat Schilderwerken is een jong bedrijf dat in 2017 is opgericht door Jaap Karregat. Jaap heeft al meer dan 11 jaar ervaring op het gebied van schilderwerk. Particulieren en bedrijven kunnen bij hem terecht voor uitstekend uitgevoerd buiten- en binnenschilderwerk. Ons schildersbedrijf biedt u schilderwerk van een hoogstaande kwaliteit voor een eerlijke prijs. Daarnaast kenmerken wij ons door het persoonlijke contact met de klant en de korte lijnen. Neem contact met ons op en laat ons weten met welke diensten wij u kunnen helpen in Beverwijk.

Het binnenschilderwerk

De verf op de muren in een woning beschadigt snel. Zeker in een huis met jonge kinderen ontstaan er snel vlekken op de muur. Is uw woonkamer, keuken of slaapkamer toe aan een nieuwe frisse kleur op de muur? Dan wil onze schilder u daar graag bij helpen. Door de juiste materialen, kennis en vaardigheden toe te passen, kunnen wij een perfect resultaat realiseren in Beverwijk. Naast het binnenschilderwerk kunnen wij ook het nodige spuitwerk en de wandafwerking verzorgen. Benieuwd naar onze prijzen? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan.

Ons werkgebied

Werkgebied Schilderswerken Karregat

Voornamelijk actief in Noord-Holland
en de randstad

Het buitenschilderwerk en houtrot repareren

Wenst u de waarde van uw huis te behouden? Dan raden wij u aan om periodiek het buitenschilderwerk aan te pakken. Het schilderen van de buitenkant zorgt niet alleen voor een mooi, verzorgd uitziend huis, maar voorkomt ook dat het hout van de kozijnen en deuren gaat rotten. De verf werkt namelijk als een beschermlaag voor de kozijnen en deuren. Wanneer de verf slijt, hebben wind en water vrij spel met alle gevolgen van dien. Laat daarom onze schilder een nieuwe verflaag aanbrengen en geniet nog jarenlang van het effect van echte kwaliteitsverf. Heeft u in Beverwijk toch onverhoopt last gekregen van houtrot? Dan kunnen wij de houtrot vakkundig repareren.

Neem contact op met ons

Wilt u de hulp van onze schilder inschakelen voor het uitvoeren van binnenschilderwerk, buitenschilderwerk, spuitwerk of wandafwerking in Beverwijk? Of heeft u behoefte aan meer informatie over onze werkwijze of prijzen? Bel ons dan via telefoonnummer 0642653147 of mail naar info@karregatschilderwerken.nl. U ontvangt dan van ons zo snel mogelijk meer informatie over de mogelijkheden op het gebied van schilderwerk in Beverwijk.

over ons

Contact schilderswerken Karregat

Vrijblijvend offerte aanvragen