Hulp van Karregat Schilderwerken in Castricum

Heeft u in Castricum behoefte aan de hulp van een vakkundig schildersbedrijf? Benader dan de specialisten van Karregat Schilderwerken. Wij helpen u met vakkundig binnen- en buitenschilderwerk in vrijwel alle mogelijke vormen. Wij verzorgen bijvoorbeeld het spuitwerk in uw nieuwbouwhuis, voorzien uw muren van een nieuwe kleur en schilderen de kozijnen en deuren van uw huis of pand in Castricum. Tevens kunt u ons inschakelen voor het repareren van houtrot. Neem contact met ons op en maak direct een afspraak met onze schilder.

Offerte

Uw totaalpartner op het gebied van schilderwerken in Castricum

Ons schildersbedrijf is in 2017 opgericht door Jaap Karregat. Hij is met meer dan 11 jaar ervaring een echte specialist op het gebied van schilderwerken. Bedrijven en particulieren kloppen bij ons aan wanneer zij op zoek zijn naar een echte vakman die het binnen- en buitenschilderwerk kan verzorgen. Wanneer u ons inschakelt kunt u schilderwerk van hoogstaande kwaliteit tegen een eerlijke prijs verwachten. Tevens vinden wij persoonlijk contact met onze klanten en korte lijnen heel belangrijk. Laat ons weten waar u onze schilder voor wilt inschakelen in Castricum. 

Het binnenschilderwerk

Wilt u het binnenschilderwerk van uw woning of pand in Castricum laten aanpakken? Heeft  u behoefte aan een nieuwe frisse kleur op de muur? Of heeft u bij een verhuizing of verbouwing geen zin om zelf aan de slag te gaan met het verven? Dan is het ideaal om een professionele schilder in te schakelen. Als schildersbedrijf hebben wij alle materialen, kennis en technieken in huis om een perfect resultaat te kunnen realiseren in Castricum. Benieuwd geworden naar de mogelijkheden op het gebied van binnenschilderwerk? Of heeft u behoefte aan kleuradvies? Neem dan contact op met onze schilder.  

Ons werkgebied

Werkgebied Schilderswerken Karregat

Voornamelijk actief in Noord-Holland
en de randstad

Het buitenschilderwerk en houtrot repareren

Wist u dat u door het aanpakken van het buitenschilderwerk de waarde van uw huis kunt behouden of zelfs verhogen? Uiteraard kunt u het buitenschilderwerk het best laten uitvoeren door een professional als Karregat Schilderwerken. Het schilderen van de kozijnen en deuren vereist namelijk veel techniek. Een mooie verflaag laat uw woning of pand er niet alleen mooi uitzien, het werkt ook als een bescherming voor het hout van de kozijnen en deuren. De verflaag kan namelijk houtrot voorkomen. Krijgt u onverhoopt toch last van houtrot? Dan kunnen wij het houtrot repareren.

Neem contact op voor schilderwerk in Castricum

Wenst u onze schilder in te schakelen voor binnenschilderwerk, buitenschilderwerk, spuitwerk of wandafwerking in Castricum? Of wilt u meer te weten komen over onze aanpak of tarieven? Benader ons dan via 0642653147 of mail naar info@karregatschilderwerken.nl. Wij voorzien u dan graag van meer informatie over de mogelijkheden op het gebied van schilderwerk in Castricum.

over ons

Contact schilderswerken Karregat

Vrijblijvend offerte aanvragen