Laat uw schilderwerk verzorgen door Karregat Schilderwerken

Bent u op zoek naar een professional op het gebied van schilderwerk? Maak dan kennis met Karregat schilderwerken. Wij hebben ons gespecialiseerd in binnen- en buitenschilderwerk in alle vormen. Wij helpen u bijvoorbeeld met het schilderen van uw kozijnen en deuren, verven de wanden in uw nieuwe woning of aanbouw en bieden vakkundig spuitwerk en de beste wandafwerking. Heeft u last van houtrot? Dan kan onze schilder het houtrot vakkundig repareren. Neem contact met ons op en geef aan voor welk schilderwerk u onze schilder wilt inschakelen.

Offerte

Het schilderwerk van
onze schilder

Karregat Schilderwerken is het schildersbedrijf van Jaap Karregat. Jaap is een echte vakman die al meer dan 11 jaar ervaring heeft op het gebied van schilderwerk. Hij biedt zijn diensten aan bedrijven en particulieren die hulp nodig hebben bij binnen- en buitenschilderwerk. Het schildersbedrijf zorgt voor schilderwerken van hoogstaande kwaliteit tegen een eerlijke prijs. Tevens is persoonlijke contact met onze klanten heel belangrijk. Door de combinatie van kwaliteits schilderwerk, persoonlijk contact en korte lijnen kunnen wij een topservice bieden.

Het binnenschilderwerk

Bent u toe aan nieuwe kleur op de muur? Laat onze vakkundige schilder dan langskomen voor het binnenschilderwerk. Vooraf gaan samen met u in gesprek om meer te weten te komen over uw wensen. Indien gewenst voorzien wij u van kleuradvies op maat en vertellen wij meer over de gebruikte materialen. De verf en materialen die wij gebruiken zijn van een topkwaliteit en zorgen voor een perfect resultaat dat nog jarenlang meegaat.

Offerte

Het buitenschilderwerk en houtrot repareren

Is het schilderwerk van de kozijnen en deuren van uw woning of pand niet meer in de beste staat? Schakel dan een professionele schilder als Karregat Schilderwerken in om deze klus aan te pakken. Wij hebben de juiste kennis, technieken en materialen in huis om het beste resultaat te verwezenlijken. Het schilderwerk van uw kozijnen en deuren is van uiterst belang. Wanneer dit niet periodiek wordt bijgehouden, slijt de verflaag en kan er houtrot ontstaan. De verf werkt dus als een beschermlaag tegen invloeden van buitenaf. Onze schilder gebruikt echte kwaliteitsverf die de levensduur van uw kozijnen en de deuren verlengt. Heeft u toch last gekregen van houtrot? Dan kunnen wij het houtrot vakkundig repareren.

Ons werkgebied

Werkgebied Schilderswerken Karregat

Voornamelijk actief in Noord-Holland
en de randstad

Neem contact met ons op

Wenst u de hulp van onze schilder bij het repareren van houtrot? Of wilt u ons inschakelen voor binnen- of buitenschilderwerk? Benader ons dan via telefoonnummer 0642653147 of stuur een e-mail naar info@karregatschilderwerken.nl. Wij komen dan zo snel mogelijk het houtrot repareren bij u thuis of op kantoor.

over ons

Contact schilderswerken Karregat

    Vrijblijvend offerte aanvragen