Houtrot repareren

Bent u op zoek naar een schildersbedrijf dat op vakkundige wijze houtrot kan repareren? Neem dan contact op met Karregat Schilderwerken. Wij zijn een gespecialiseerd schildersbedrijf in binnen- en buitenschilderwerk. Tevens kunt u ons inschakelen voor het repareren van houtrot. Bent u een particulier of bedrijf die houtrot heeft gevonden in zijn of haar kozijnen, deuren of gevels? Dan is het verstandig om direct een professional in te schakelen om verdere aantasting te voorkomen. Wilt u meer weten over onze aanpak? Lees dan verder of neem direct contact met ons op. Wij maken een afspraak met u en komen zo snel mogelijk bij u langs om de situatie te inspecteren.

Offerte

Het belang van periodiek buitenschilderwerk

Het is van belang dat u het buitenschilderwerk van uw woning of bedrijfspand regelmatig laat bijhouden door een vakkundige schilder. Verf vormt namelijk een beschermlaag om uw kozijnen, deuren en gevels. Het beschermt tegen de weersinvloeden als regen en wind. Wanneer de verf slijt, biedt het niet meer de juiste bescherming en kan er houtrot ontstaan. Wanneer het houtrot doorzet, moet uw volledige kozijn, deur of gevel worden vervangen. Dit kan hoog in de kosten lopen. Daarom is het verstandiger om de schilder langs te laten komen om het buitenschilderwerk aan te pakken. Heeft u beginnende houtrot geconstateerd? Dan kan het kozijn, de deur of gevel nog te redden zijn, maar dan moet u snel handelen.

Houtrot repareren

Wanneer u beginnende houtrot heeft gevonden, is het verstandig om direct de professionele schilder van Karregat Schilderwerken in te schakelen. Ons schildersbedrijf is namelijk ook in staat om houtrot te repareren. Wanneer u ons opbelt, zullen wij eerst de situatie van het houtrot inspecteren en een reparatieplan opstellen. Het houtrot zal eerst door onze schilder worden verwijderd. Vervolgens wordt het rotte hout schoongemaakt en opgevuld met een houtrotvuller. Om een glad en mooi resultaat te kunnen verwezenlijken, zal de schilder tot slot de kozijnen, deuren of gevel schuren en beitsen.

Ons werkgebied

Werkgebied Schilderswerken Karregat

Voornamelijk actief in Noord-Holland
en de randstad

De kenmerken van Karregat Schilderwerken

Karregat Schilderwerken zorgt voor een succesvolle reparatie van het houtrot. Daarnaast kunt u ons inschakelen voor kwaliteits buiten- en binnenschilderwerk. Jaap Karregat, de oprichter van het schildersbedrijf, is een echte vakman en maakt van iedere klus een succes. Tevens kenmerkt het schildersbedrijf zich door het volgende:

  • Meer dan 11 jaar ervaring in het schildersvak
  • Gebruik van kwaliteits materialen en verf
  • Persoonlijk contact met de klant
  • Eerlijke prijzen
  • Korte lijnen

Karregat Schilderwerk

Wenst u de hulp van onze schilder bij het repareren van houtrot? Of wilt u ons inschakelen voor binnen- of buitenschilderwerk? Benader ons dan via telefoonnummer 0642653147 of stuur een e-mail naar info@karregatschilderwerken.nl. Wij komen dan zo snel mogelijk het houtrot repareren bij u thuis of op kantoor.

over ons

Contact schilderswerken Karregat

    Vrijblijvend offerte aanvragen