Hulp van Karregat Schilderwerken in Hoorn

Wenst u in Hoorn de hulp van een vakkundige schilder? Maak dan kennis met Karregat Schilderwerken. U kunt bij ons terecht voor vakkundig binnen- en buitenschilderwerk. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in spuitwerk en wandafwerking. Wanneer u in Hoorn last heeft van houtrot, kunnen wij het houtrot kundig repareren. Wilt u meer te weten komen over onze dienstverlening? Of wilt u onze schilder direct inschakelen voor uw schilderwerk? Neem dan telefonisch of per mail contact met ons op en maak direct een afspraak.

Offerte

Uw totaalpartner op het gebied van schilderwerken in Hoorn

In 2017 is Karregat Schilderwerken opgericht door Jaap Karregat. Ondanks dat het een jong bedrijf is, heeft Jaap al meer dan 11 jaar ervaring op het gebied van schilderwerk. Hij helpt zowel bedrijven als particulieren die vakkundige hulp nodig hebben bij buiten- en binnenschilderwerk. Karregat Schilderwerken kenmerkt zich door vakkundig schilderwerk, korte lijnen en eerlijke prijzen. Voor welke klus u ons ook wilt inschakelen in Hoorn, bijvoorbeeld houtrot repareren of spuitwerk, wij helpen u graag.

Het binnenschilderwerk

Kunnen de wanden in uw slaapkamer, woonkamer of keuken wel een nieuwe kleur gebruiken? Of gaat u verhuizen of verbouwen in Hoorn en heeft u geen zin of tijd om het schilderwerk zelf uit te voeren? Schakel dan gewoon Karregat Schilderwerken in. Wij verzorgen namelijk al het nodige binnenschilderwerk. Maar ook voor spuitwerk of wandafwerking kunt u bij ons aankloppen. Wij hebben alle materialen en kennis in huis om een perfect resultaat af te leveren. Met onze hulp heeft u nog jarenlang plezier van het prachtige binnenschilderwerk.

Ons werkgebied

Werkgebied Schilderswerken Karregat

Voornamelijk actief in Noord-Holland
en de randstad

Het buitenschilderwerk en houtrot repareren

Wilt u uw woning of bedrijfspand in Hoorn in de beste staat houden? En wilt u houtrot voorkomen? Laat dan een keer in de zoveel tijd onze schilder langskomen om het buitenschilderwerk uit te voeren. Wij zorgen ervoor dat uw woning of pand er weer prachtig en verzorgd uitziet en dat de waarde van het pand behouden blijft. Krijgt u onverhoopt toch te maken met houtrot? Wij kunnen het houtrot vakkundig repareren. Neem vandaag nog contact met ons op en geef uw wensen aan ons door.

Neem contact met ons op

Wilt u hulp van onze schilder in Hoorn bij binnenschilderwerk, buitenschilderwerk, spuitwerk of wandafwerking? Of wilt u meer te weten komen over onze aanpak? Benader ons dan via telefoonnummer 0642653147 of mail naar info@karregatschilderwerken.nl. Wij ontvangen dan graag meer informatie aangaande uw wensen voor het binnen- of buitenschilderwerk in Hoorn.

over ons

Contact schilderswerken Karregat

Vrijblijvend offerte aanvragen